Четвер, 28.03.2024, 15:36

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гости" | RSS Головна Життя спільноти Вихід

Меню сайту

Категорії розділу
Новини [29]











Радимо прочитати



Форма входу

Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 Життя спільноти
Головна » Статті » Новини

Нічні чування в Калуші

Нічні чування в Калуші

 

                З благословення декана калушського о.Михаїла Бігуна, в храмі св. Архистратига Михаїла, що у м.Калуші, започатковано чування які були проведені з 12 на 13 лютого.

                У приміщенні церкви зібралося близько ста вірних, щоб почерпнути Божої Любові і нести цю Любов у світ та в свої домівки.

                Чування розпочалися з вечірньої яку проводив о.Любомир Гаєцький. Під-час цієї відправи о.Сергій Бусол і о.ІгорПришляк проводили сповідь.

Продовжилися чування розповіддю о.Михаїла про з’яву Пресвятої Богородиці у Фатімі яка відбувалася якраз в тринадцятих числа місяця, що тепер і хочемо наслідувати.

Молебень до Богородиці очолили: о.Михаїл, о.Любомир, о.Сергій і о.Ігор. Цей молебень був прекрашений мелодійним співом членів спільноти Рух Назаретських Родин (РНР) і Спілки Християнського Відродження (СХВ), який закінчився походом зі свічками до статуї Богородиці, що на подвір’ї церкви, і освяченням води.

Згадку про страсті які переніс наш Спаситель Ісус Христос ми відновили у своїх серцях на хресній дорозі, яка  була проведена на наших чуваннях, після чого були проведені також молитви на вервеці. Особливо хочеться відзначити співану вервичку яка огорнула теплом наші спраглі і охололі серця.

Ні одна молитва не може замінити Божественну Літургію яку започаткував сам Ісус Христос. Отже після усіх молитов і піснеспівів наші чування завершилися Службою Божою, і знову ж таки не обійшлося без милозвучного співу членів РНР і СХВ. Коротка і змістовна проповідь о.Михаїла запалила наші серця Божою Любов’ю і очікуванням наступних чувань.

Богу слава за все!

Член спільноти РНР

Фото події



Категорія: Новини | Додав: Taras (13.02.2011)
Переглядів: 1361 | Коментарі: 1 | Теги: Головна. Статті. Нічні чування в Ка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Oleg_373   (06.03.2011 13:43) [Материал]
Був там-і з нетерпінням чекаю слідуючих нічних чувань, а особливо в теперішній Благодатний час -час великого посту.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024






Друзі сайту