Четвер, 28.03.2024, 17:14

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гости" | RSS Головна Життя спільноти Вихід

Меню сайту

Категорії розділу
Новини [29]











Радимо прочитати



Форма входу

Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 Життя спільноти
Головна » Статті » Новини

ПРИСУТНІСТЬ БОГА В СЛОВІ

ПРИСУТНІСТЬ БОГА В СЛОВІ

 

17 жовтня 2009 року Божого відбулися регіональні зосередження спільнот Руху Назаретських Родин із Івано-Франківщини та Львівщини. Зустріч проходила в с. Бережниця Калуського району. Розпочалася зустріч спільною участю у Літургії о 10 годині. Приїхали спільноти з Калуша і Дрогобича, а також прийшли місцеві спільноти: дитячо-юнацька та доросла.

Рухівці приїхали заново відновити те, що потрохи призабули або розгубили. Такі реколекційні зустрічі - це ніби ковток чистої джерельної води у спекотну днину, якого постійно ти прагнув і прагнеш. Це нагадування для нас християн, що цю спрагу може втамувати лише наш Добрий Господь. Дякуємо нашому Доброму Богові за цей дар, за те, що Він витягує нас з буденної, рутинної суєтності. Знову і знову запрошує взяти участь в духовній віднові первісної гармонії, якої так потребуємо.

Провідник Руху отець Михайло Будник висловив радість з приводу збільшення чисельності учасників таких зустрічей, а також подякував чоловікам і жінкам за їхню місійну діяльність у своїх сім’ях, серед своїх друзів, адже саме через їхні відкриті серця Господь запросив на зустріч і їхніх коханих, рідних та друзів.

Опісля Літургії була конференція та ділення в групах. Цього разу ми розважали над корінною темою нашої віри – присутність Бога в Слові. Отець запропонував замислитися чим, а радше, Ким є для нас Святе Письмо, а також поділитися враженнями про зустріч з Біблією у нашому житті.

Відтак у нас була спільна трапеза і час для рекреацій. Через них Господь також нагадав нам про гідність Божої Дитини, про те, що молитвою має бути все наше життя.

Мали також живу зустріч з Богом у Слові: поділившись на групи ми мали читання Святого Письма, зокрема, читали і розважали над 1-им Посланням апостола Павла до коринтян (розділ 13). Ми запросили Бога, щоб вписав нам глибоко в серці цей гімн Любові, бо самі від себе не можемо любити «Любов’ю, що не переминає».

Регіональне зосередження завершили подячним Молебнем до Матері Божої і нашої Матері. Амінь і слава Богу!

 

Іванка Смеречак

Категорія: Новини | Додав: Taras (07.12.2010)
Переглядів: 703 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024






Друзі сайту