П'ятниця, 29.03.2024, 02:03

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гости" | RSS Головна Життя спільноти Вихід

Меню сайту

Категорії розділу
Новини [29]











Радимо прочитати



Форма входу

Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 Життя спільноти
Головна » Статті » Новини

Божі дарунки

Божі дарунки

 

«Тоді всі вони однаково почали відмовлятися. Перший йому сказав: Поле купив я, мушу піти на нього подивитись; вибач мені, прошу тебе. Другий сказав: П'ять пар волів купив я і йду їх спробувати; прошу тебе, вибач мені. А інший мовив: Я одружився і тому не можу прийти.»(Лк.14. 18-20)

 В числі тих хто відмовився дуже часто знаходжуся і я, але дякую Богу,що покликав мене до спільноти «Рух Назаретських Родин», а також постійно кличе нас на ре колекції де ми можемо втамувати духовну спраглість і обдаровує нас своїми Божими  благодатями. Господь відриває нас від тієї суєти світської, від рутини буденної і дарує нам ті щасливі миті коли ми з Богом а Він з нами. Цього разу 12, 13 травня нас тепло, привітно і гостинно прийняла Голдашівка – невеличке село на Вінничині де парохом о.Михайло Будник, він також є духівником київської спільноти РНР. Теми які отець приготував для нас є дуже потрібними, як мені  здається, якраз тепер, якраз тоді коли є дуже багато запитань, а не має відповіді. О.Михайло говорив, що нічого нового нам не розказує, але підчас конференцій я відразу почав  дивитися на свої вчинки і поведінку, по новому розглядати Божі Заповіді. Перші три заповіді, я ніколи  готуючись до сповіді для себе не аналізував, я вважав, що я їх не порушую, а виявилось, що у мене є дуже багато божків – ідолів яким я поклоняюся і зокрема це мамона, суєта, світ, творіння, тіло і найбільший ідол це моє «я» – це моя гординя. Однією із тем було також – моє служіння Богові і ближньому і чи в своєму служінні переживав хвилини банкрутства, а також  чи старався у своєму служінні віддавати славу Богові. Це запитання важливе бо дуже часто коли допоможу своєму ближньому або зроблю щось для Церкви одразу ж хочу отримати «бурні овації» і забуваю, що все це маю робити для Бога, що все це є дарунками Божими, я ж просто є інструментом в Божих руках і моєї  заслуги в цьому немає жадної.

У неділю о.Михайло запропонував нам разом із ним  відслужити Службу Божу на цвинтарі бо в селі склалася традиція в Томину Неділю відвідувати своїх рідних, що відійшли у вічність і тоді дуже багато людей приходять, або приїздять на сільський цвинтар поминати всіх померлих з родини. Ми були приємно вражені привітністю людей із Голдашівки, нас навіть запросили до господи, нагодували і за місцевою традицією дали гостинці з собою, а в свою чергу ми повинні не забувати молитися за душі померлих з родини. Це було практичне застосування слів Ісуса, подорожного в дім прийняти і нагодувати. І з таким духовним піднесенням, а також звичайно і з благословенням Господнім, що уділив нам о.Михайло ми повернулися до своїх домівок. Хочеться пам’ятати, що реколекції на цьому не закінчуються, а повинні продовжуватися у житті, в сім’ї, в родині, в суспільстві. 


Фото події

Тарас РНР



Категорія: Новини | Додав: Taras (19.05.2013)
Переглядів: 978 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024






Друзі сайту