Четвер, 25.04.2024, 22:25

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гости" | RSS Головна Життя спільноти Вихід

Меню сайту

Категорії розділу
Новини [29]











Радимо прочитати



Форма входу

Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 Життя спільноти
Головна » Статті » Новини

Благодаті повна під захист свій нас візьми, щоби віра наша прославляла Бога…

Благодаті повна під захист свій нас візьми,
 щоби віра наша прославляла Бога…


На всеукраїнський з"їзд катехитів нас, декількох членів спільноти "Руху Назаретських Родин" запросив о.Олександр (Марків), керівник катехитів Калуського деканату. І ось ми тут, на Ясній Горі, біля стіп Матінки Божої Гошівської. Ця катехитична проща була приурочена до 20 річниці відродження катехитичного служіння УГКЦ.

            Хотілося б відмітити чудову організацію цієї зустрічі-прощі. Кожному учаснику (всього прибуло близько 500 катехитів)  було роздано папки з повною інформацією про план зустрічі( буквально погодинний), тематичними журналами та записником.  Розпочалася ця катехитична проща Архиєрейською Службою, яка перенесла нас, наші душі в інший,  вже повністю духовний світ. Це відчуття якоїсь "безтілесності", наповненості Духом Святим уже не покидало нас на протязі цих двох днів.

            Мудрими і глибокими були дві конференції проведені Владикою Богданом (Дзюрахом), основною темою яких було:"Місце Божого Слова у моєму житті і в житті мого народу", прозвучав чудовий заклик до всіх учасників- бути виконавцями Божого Слова, а не слухачами.  Під час спілкування в окремих секторах катехити ділилися досягненнями, надбаннями, проблемами у цій нелегкій праці на Божій ниві. У нашому секторі ("Біблійний апостолят") ми познайомились із сестрою Луїзою (Цюпою), директором Катехитично-педагогічного інституту. Після спілкування з цією милою енергійною жінкою хочеться спасати "всіх і все" , поширювати Слово Боже. Про створення Біблійного гуртка уже довший час велася розмова серед молоді у нас на парафії . І ми переконані , що добрий Господь благословить наші благі наміри.   

            Дякуємо Богородиці за те материнське тепло, ласку,  благодать і турботу, якою ми були оточені в часі прощі.

 

Леся Ілечко .

Категорія: Новини | Додав: Taras (09.06.2011)
Переглядів: 837 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024






Друзі сайту