Четвер, 28.03.2024, 15:14

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гости" | RSS Головна Життя спільноти Вихід

Меню сайту

Категорії розділу
Новини [29]











Радимо прочитати



Форма входу

Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 Життя спільноти
Головна » Статті » Новини

Весняні реколекції

Весняні реколекції


На Вінничині в славному селі Голдашівка проходили весняні реколекції спільноти Рух Назаретських Родин.Члени спільноти з різних куточків України з`їхалися для того щоб відновити в своїх душах Бога і нести Його в свої родини, на місце праці, в парафії, в учбові заклади, туди де Його ще не зн айшли. Вражена була темою:"євангелізація".Одним із найважливіших обовязків християнина є ділитися Богом з ближніми, сповіщати їм Добру Новину.Дуже сподобалася думка отцяМихайла, який говорив, що найперше траба євангелізувати, а потім катихизувати.Євангелізація - це є "народження дитини", а катихизація -"її годування". 
 Не є реальним годування того, хто ще не народився.
 Отець зачитав уривок із книги Єзекеїла. Я зрозуміла велику відповідальність за людей,які ще не знайшли Бога, які живуть безбожним життям. Я повинна бути активним працівником на Христовій Ниві, повинна свідчити ближньому пережиту Божу любов у моєму житті , тому що "Я ж домагатись буду з твоїх рук його крові" (Єзкїл 3.17-20). 
 Глибоко зворушила тема про страх, який так часто переслідує мене.Це є страх про майбутнє дітей, втрата роботи, близьких мені людей, здоровя. Зрозуміла як в мені мало віри, любові, довірення Господеві. Адже страх руйнує віру, його
 немає у любові, він паралізує людину. У групах ділилися про свої страхи і що ми з ними робимо. Наступного дня розважали над темою прощення, як я прощаю ближньому, самому собі, і що роблю коли не можу прощати? Нераз  переживала такий стан душі коли носила образи в собі.Як це вимучувало гнітило, доводило до різних захворювань, і як ставало легко коли знаходила в собі силу простити.По людській немочі це зробити неможливо, тому прошу Бога щоб Він прощав в мені. Завжди останній день реколекцій є сумний, тому що треба роз`їзджатися по домівках, але сумувати нічого, тому що Ісус залишається в наших серцях і мандрує з нами в усьому нашому житті.

Галій Наталя і Яців Надя. м.КАЛУШ


Фото події



Категорія: Новини | Додав: Taras (16.05.2011)
Переглядів: 832 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024






Друзі сайту